Broccoli- och ädelostpajKlassiks paj som platsar både som middagsrätt och på buffébordet! Lätt att variera med val av osten. Du behöverReceptet är för 4-6 personer. Pajdeg
Fyllning
Gör så här:Tips! Fler pajrecept finns på pajrecept.se!
Hacka samman smör och mjöl tills smöret är finfördelat. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Lägg degen svalt en stund innan du kavlar ut den. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter. Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader. Vispa samman ägg, mjölk och riven ost. Har du tillgång till matberedare mixar du sedan ägg- och oststanningen tillsammans med ädelosten. Salta och krydda försiktigt med muskotnöt. Finhacka rödlöken. Dela broccolin i mindre buketter och fördela dem i pajskalet. Strö över löken. Slå över stanningen och strö över grovmalen svartpeppar efter smak. Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter. Känn i mitten om stanningen stannat. Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
10 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
9 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
8 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
6 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
5 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
5 maj 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Wow! This could be one particular of the most useful blogs We've ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I'm also an expert in this topic so I can understand your hard work. fkdadekkekcceagb
2 maj 2016
Wow! This could be one particular of the most useful blogs We've ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I'm also an expert in this topic so I can understand your hard work. fkdadekkekcceagb Kommentar av
Oliviae
5 mars 2014
Jag prövade att ha strimlad, brynt kycklingfilé i (blev tvungen att skippa muskotnöt, tyvärr då jag inte hade det hemma) till min studentmottagning och det blev en stor hit! Väldigt god. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Fisk i ugnÄppelfylld laxHelstekt fisk i ugn är ett gott alternativ till filé. Äppelfylld lax är enkel lyxmat! BrödreceptMera matbröd!Vi är många som äter mycket bröd, så varför inte välja gott bröd? Baka ett syrat fullkornsbröd! MidsommarMatjessill i ny kostym!Färskpotatis, späda salladsblad, gräslök, gräddfil… också matjessill. Ofta serverar vi sillen kryddad som den är men på några minuter kan du lätt variera smakerna på midsommarbordet. Blanda en god citronmatjessill som passar bra till potatisen. Gör enkel och klassisk matjeröra att servera på hårt bröd. Eller krydda snabbt med vitlök och chilisås… Bottna serveringsfatet med salladsblad, kall, skuren potatis och toppa med sillen. Eller gör en ljummen potatissallad med bacon och tomat – mättande som passar både midsommar och brunch dagen efter! Trevlig midsommar önskar pepparochsalt.se! Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Very nice site!